Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny i szybki do zrobienia:)
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 56
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 160
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 377
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 101
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 56
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 160
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 377
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 101
Składniki
Margaryne roztopic i przestudzic...Do miski wsypac make..proszek do pieczenia..sode oczyszczona.. jajka..cukier.. kakao..i jajka wymieszac wszystko razem... wlac letnia margaryne.. ponownie wymieszac wszystko... gdy masa juz bedzie jednolita... wlac wtedy mleko i wymieszac do gladkiej jednolitej masy... Brytfanke nasmarowac tluszczem posypac bulka tarta.. i piec w piekarniku rozgrzanym 185 stopni C przez niecala godzine...