Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczne, łatwe i sycące danie. Odkąd zrobiłam ją pierwszy raz, często...
Odsłon: 428
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 12386
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 84
Bardzo smaczne, łatwe i sycące danie. Odkąd zrobiłam ją pierwszy raz, często...
Odsłon: 428
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 12386
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 84
Składniki
margaryne rozpuscic i odstawic do wystygniecia jajka, make,cukier i mleko dokladne wymieszac na mase dodac sode cynamon, kakao i powidla -doklanie wymieszac i na koniec dodac rozpuszczona magaryne. Wylac do przygotowanych 2 okraglych zeberkowych brytfanek(wysmarowanych margaryna i posypanych bulka tarta) tak do 3/4 brytfanki(mocno rosnie) Piec okolo 45 minut w 180 stopniach. Po ostudzeniu mozna polac polewa czekoladowa.