Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 35
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 202
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 35
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 202
Składniki
Margaryne,cukier,kakao,wode oraz cukier waniliowy zagotowac. Nastepnie po zagotowaniu i ostygnieciu reszte produktow dodajemy delikatnie mieszajac . Gotowa mase wlewamy na wysmarowana blache tluszczem i posypana bulka karta.Pieczeny w 180stopniach ok.30 minut.Po ostygnieciu polewamy polewa.
Polewa: 125gram margaryny ,5 lyzek cukru, 2 lyzki kakao.2 lyzki smietany.