Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 163
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 323
Sałatka ze świeżymi warzywami, słodko-kwaśnym granatem i chrupiącymi falafela...
Odsłon: 28
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 118
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 163
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 323
Sałatka ze świeżymi warzywami, słodko-kwaśnym granatem i chrupiącymi falafela...
Odsłon: 28
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 118
Składniki
W formie ułożyć warstwę herbatników.
Posmarować masą krówkową( żeby sie łatwjej smarowało wkładam puszkę do gorącej wody na kilka minut)
Znów układam warstwę herbatników
Z mleka ugotować budyń i gorący wylać na ciastka. Ponownie układam herbarniki
Ostatnią warstwę polać polewą.
No i teraz najgorsze ;), czekać do następnego dnia, aby ciastka nabrały wilgoci, chyba , że zrobisz rano, to wieczorem można zajadać;)
Smacznego!!!