Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dla tych co lubia budyn i ser w jednym ciescie
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 2981
Ciasteczka są bardzo smaczne, aromatyczne i słodkie. Idealne do kubka kawy lu...
Odsłon: 3402
Zupa jarzynowa do klasyczna potrawa. Zwykle zużywam do jej przygotowania komb...
Odsłon: 112
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 40
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 2981
Ciasteczka są bardzo smaczne, aromatyczne i słodkie. Idealne do kubka kawy lu...
Odsłon: 3402
Zupa jarzynowa do klasyczna potrawa. Zwykle zużywam do jej przygotowania komb...
Odsłon: 112
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 40
Składniki
Składniki ciasta zagnieśc i wylożyć ciastem blache.Na 1 litr mleka ugotować budynie i gorący budyń wylać na surowe ciasto.Gdy będzie stygło zrobić mase serowa.Utrzeć margaryne z cukrem i mieszając dodawać serki ,żołtka a na końcu budyń waniliowy i piane
ubita z 4 bialek.Mase serową wyłożyć na ostudzony budyń.Piec 45 minut w 180 stopniach.Upieczone mozna polac polewą.