Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 78
Wszyscy uwielbiają pierogi. Wykorzystałam mięso wołowe z rosołu i świeże podg...
Odsłon: 3324
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1164
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 78
Wszyscy uwielbiają pierogi. Wykorzystałam mięso wołowe z rosołu i świeże podg...
Odsłon: 3324
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1164
Składniki
Ciasto miodowe:Z podanych składników zagnieść ciasto i przełożyć do takiej formy co upieczemy biszkopt.
Obrane jabłka dusić w rondelku.Następnie dodać suche galaretki, dobrze wymieszać.Przestudzić.
Galaretki rozpuścić w 1 szklance wody.Tężejące wymieszać z serkiem. Przełożenie ciasta; ciasto miodowe-masa jabłkowa-biszkopt -masa serowa