Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Miodownik z orzechami włoskimi"
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 790
Duszone rzodkiewki przygotujesz w 3 sekundy. Zawarte w nich są liczne witamin...
Odsłon: 61
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 83
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 790
Duszone rzodkiewki przygotujesz w 3 sekundy. Zawarte w nich są liczne witamin...
Odsłon: 61
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 83
Składniki
na ciasto połącz, wyrób i podziel na 2 części. Na blasze pokrytej pergaminem rozwałkuj część ciasta, piecz w temp. 180°C przez 20 minut.
Placek przekrój długim nożem wzdłuż na dwie części. Tak samo przygotuj drugą część ciasta. Śmietanę ubij z cukrem, dodaj do serków, dodaj posiekane orzechy, wymieszaj.
Warstwy ciasta przekładaj kremem i powidłami, polej polewą.
Czas: około 60 minutŹródło: Dobry Tydzień