Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne i łatwe! Najlepsze po kilku dniach :-]
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 602
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 131
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1745
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 250
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 117
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 602
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 131
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1745
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 250
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 117
Składniki
Wszystkie składniki ciasta zagnieść i odstawić w chłodne miejsce na 30 minut. Podzielić ciasto na 6 części i cienko rozwałkować ( najlepiej od razu na papierze do pieczenia ).Piec 10 minut (każde osobno) w temp.p. 170 *C
KREM: Mleko zagotować z cukrem i kaszą . Kasię utrzeć , dodawać po łyżce ostudzonej kaszy. Dokładnie utrzeć i na koniec dodać wyciśnięty sok z cytryny. Ciasto przekładać kremem i na koniec polać polewą czekoladową.