Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niezawodne ciasto zawsze się uda,polecam
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 39
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 733
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 85
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 205
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 39
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 733
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 85
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 205
Składniki
Wykonanie ciasta Margarynę i miód roztopić i ostudzić Mąkę wysypać na stolnicę dodać jaja.sodę, 2-3 łyżki kwaśnej śmietany,roztopiony miód i margarynę,zagnieść ciasto i podzielić na 3 części. Każdą część rozwałkować i upiec na złoty kolor /10-25 min./
Wykonanie masy; Ugotować kaszę mannę z 2 szkl. mleka mieszając aby się nie przypaliła wystudzić Margarynę utrzeć z cukrem dodając po 1 jajku na koniec kaszę mannę jeszcze dobrze utrzeć Na wystudzony placek wyłożyć połowę masy,drugi placek i resztę masy. Wierzch placka polać stopioną czekoladą lub polewą