Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 114
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 117
Polecam.
Odsłon: 194
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 114
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 117
Polecam.
Odsłon: 194
Składniki
Upiec biszkopt z 6 jajek. Następnie żelatynę rozpuścić w wodzie , brzoskwinie z puszki wraz z syropem zmiksować , dodać i wymieszać połowę rozpuszczonej żelatyny, zastygające wylać na biszkopt, następnie do jogurtu brzoskwiniowego dadać resztę żelatyny i wlać na masę ze zmiksowanych brzoskwiń.Ugotować dwie galaretki malinowe na masie z jogurtu ułożyć świerze maliny i zalać gęstniejącą galaretką.