Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczne,pyszne i szybkie w wykonaniu ciasteczka ;-)
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 603
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 154
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 163
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 121
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 603
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 154
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 163
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 121
Składniki
Jajka ubić z cukrem na kogiel-mogiel. Dodać olej,wodę,zapach,proszek i mąkę.Zmiksować wszystko na jednolitą masę.Wsypać płatki migdałowe i wymieszać.Papilotki ułożyć w formie do mufinków i napełnić je ciastem do 2/3 wysokości.Posypać płatkami migdałowymi i wstawić do gorącego piekarnika (200).Piec 22 min.
SMACZNEGO