Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
ROZPŁYWAJĄCY SIĘ W USTACH. SERNIK JEST NA DUUUŻĄ BLACHĘ. JEST DROGI ALĘ NAPRAWDĘ DUŻY I PYSZNY.
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 146
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 302
Sałatka ze świeżymi warzywami, słodko-kwaśnym granatem i chrupiącymi falafela...
Odsłon: 13
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 112
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 146
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 302
Sałatka ze świeżymi warzywami, słodko-kwaśnym granatem i chrupiącymi falafela...
Odsłon: 13
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 112
Składniki
MARGARYNĘ UTRZEĆ Z 1SZKL CUKRU DODAJĄC PO JEDNYM ŻÓŁTKU.
UCIERAJĄC DODAWAĆ ZMIELONY SER I CAŁE JAJKA,BUDYŃ , AROMAT I PROSZEK DO PIECZENIA.
UBIĆ PIANĘ Z 6-ŚCIU BIAŁEK I POŁĄCZYĆ Z MASĄ SEROWĄ
WYŁOŻYĆ NA KRUCHY SPÓD I PIEC 45-60 MIN.
MOŻNA UCIERAĆ WSZYSTKO MIKSEREM.TYLKO PIANĘ WMIESZAĆ DREWNIANĄ ŁYŻKĄ.