Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nareszcie mam przepis na takie brownie o jakim marzyłam. Pyszne, soczyste, najlepsze i to gotowe w około pół godziny. Przygotowanie zajmuje nie więcej niż 10 minut a pieczenie 25 minut.
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 53
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 159
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 375
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 99
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 53
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 159
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 375
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 99
Składniki
W rondelku roztapiamy masło z połamaną na kostki czekoladą od czasu do czasu mieszając.
W tym czasie wybijamy do miski jajka i roztrzepujemy je z cukrem. Wrzucamy do tego mąkę i wlewamy powoli cały czas mieszając roztopioną czekoladę z masłem. Dodajemy ekstrakt waniliowy i mieszamy łyżką do połączenia składników.
Wylewamy masę do naczynia żaroodpornego lub blaszki (wymiary mojego naczynia to 24x24 cm) i wstawiamy do rozgrzanego piekarnika do 180 stopni. Pieczemy 25 minut.