Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sposób na wykorzystanie zamrożonych owoców. Prosty przepis.
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 191
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 155
Mamy już młodą kapustę więc postanowiłam przygotować obiad z jej wykorzystani...
Odsłon: 11
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 191
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 155
Mamy już młodą kapustę więc postanowiłam przygotować obiad z jej wykorzystani...
Odsłon: 11
Składniki
Maliny rozmrażamy (możemy użyć świeżych )a następnie posypujemy cukrem.
Galaretkę przygotowujemy zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Kiedy odrobinę przestygnie zalewamy nią owoce. Odstawiamy aż do całkowitego zastygnięcia.
Czekoladę rozpuszczamy w kąpieli wodnej dodajemy łyżeczkę kawy rozpuszczalnej i szczyptę cynamonu. Galaretkę podajemy wedle uznania.
Całość polewamy czekoladą. I gotowe :)