Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Malinowy torcik z kruszonką"
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 106
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 109
Polecam.
Odsłon: 134
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 106
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 109
Polecam.
Odsłon: 134
Składniki
Masło rozpuść. Drożdże wymieszaj z łyżeczką cukru i mąki, odstaw. Do reszty mąki dodaj resztę składników ciasta, wyrób. Odstaw. Przełóż do tortownicy. Zagnieć ciasto na kruszonkę. Posyp ciasto kruszonką, piecz 40 minut w 180°C.
kremu zmiksuj. Placek przekrój, przełóż kremem.
CZAS: około 2 godzinŹródło: Dobry Tydzień