Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeżeli ktoś lubi takie potrawy, polecam. W każdym regionie Polski ma inną naz...
Odsłon: 1568
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 82
Jeżeli ktoś lubi takie potrawy, polecam. W każdym regionie Polski ma inną naz...
Odsłon: 1568
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 82
Składniki
masłu utrze z cukrem dodawać po 1 żółtko następnie miód i resztę składników na koniec ubita piane z białek podzielić na 2 blaszki
masa budy smietankowy gotowy na 1/2 l mleka dołożyć ze 2 żółtka i 2 łyżki maki pszennej 25 dkg masła cukier waniliowy 3/4 szklanki cukru cukier otrzeć z masłem i cukrem waniliowym następnie dodawać budyń
placek polowa masy biszkopty galaretka miedzy biszkoptami masa placek