Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeden z moich ulubionych deserów.Letni pyszny deser,robi się go szybko ,nawet gdy wpadną znajomi.
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 20
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 539
Filet z kurczaka na młodej kapuście to prawdziwa uczta dla zmysłów, łącząca w...
Odsłon: 10554
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 20
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 539
Filet z kurczaka na młodej kapuście to prawdziwa uczta dla zmysłów, łącząca w...
Odsłon: 10554
Składniki
Przygotować wysokie pucharki do lodów.Na dnie ułożyć po 2 przełamane na pół biszkopty.Śmietanę ubić na sztywno z cukrem pudrem i kilkoma kroplami olejku.
Biszkopty w pucharkach polać 2-3 łyżkami kawy.Na biszkopty ułożyć po gałce lodów śmietankowych,następnie wycisnąć po dużej rozetce z bitej śmietany i na koniec posypać startą czekoladą.Wbić całe biszkopty na deser dekoracyjnie.