Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
ŁATWE I SZYBKIE W ZROBIENIU
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 917
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 60
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 71
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 917
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 60
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 71
Składniki
jajka + cukier ubic na puszystą masę
Mąkę przesiac i zmieszac z budyniem i proszkiem do pieczenia. Pomalutku dodawac do masy .jajecznej ciągle ubijając . Na koniec dodac olej. Jałka pokroic w plasterki obtoczyc w mące ziemniaczanej i powtykac w ciasto
blaszkę keksową wyłożyc pergaminem . piec 30min w temperaturze 180stopniach SMACZNEGO