Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Kulebiak z Podlasia"
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 179
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 594
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 67
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1563
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 179
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 594
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 67
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1563
Składniki
Grzyby mocz w zimnej wodzie przez całą noc. Cebule pokrój w kostkę, zeszklij na oleju, dodaj kapustę, pokrojone w paski grzyby, ziela angielskie, liść laurowy, jałowiec. Przypraw solą i pieprzem, podlej wodą, duś godzinę. Dodaj orzechy.
Rozłóż ciasto francuskie, układaj farsz, zawiń. Natnij ciasto w dekoracyjny wzór, piecz w temperaturze 200°C przez 30 minut.Źródło: Dobry Tydzień