Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Moja kruszonka to masło, mąka i cukier. Kruszonka o różnej wielkości grudkach, nadająca się do ciast drożdżowych, do rożnego rodzaju szarlotek , jabłeczników, ciast kruchych oraz do śliwek pod kruszonką. Po upieczeniu krucha i chrupiąca, po prostu rozpływa się w ustach. Polecam
miska szklana, nóż, szklanka,
Polecam.
Odsłon: 140
Prosta, smaczna potrawka z indyka. Może być pysznym daniem obiadowym czy poda...
Odsłon: 164
Pierogi meksykańskie całkowicie różnią się od naszych polskich. Przede wszyst...
Odsłon: 17108
Polecam.
Odsłon: 140
Prosta, smaczna potrawka z indyka. Może być pysznym daniem obiadowym czy poda...
Odsłon: 164
Pierogi meksykańskie całkowicie różnią się od naszych polskich. Przede wszyst...
Odsłon: 17108
Składniki
Do miski włożyć mąkę, cukier oraz pokrojone w kawałki masło. Składniki na kruszonkę łączę dłońmi, rozcierając je palcami i mamy kruszonkę gotową. Wkładam do lodówki na 15 minut do schłodzenia. Smacznego
Wykorzystanie kruszonki do śliwek pod kruszonką.