Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kruchy placuszek , który najlepiej smakuje na drugi dzień o ile uda mu sie zostać :)))
Niezwykle zdrowy i dodający energii koktajl z młodymi burakami, jabłkiem i pi...
Odsłon: 14
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 189
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 2587
W niecałe 15 minut można przyrządzić ciepłe danie, kiedy nie ma za wiele czas...
Odsłon: 83
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 210
Niezwykle zdrowy i dodający energii koktajl z młodymi burakami, jabłkiem i pi...
Odsłon: 14
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 189
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 2587
W niecałe 15 minut można przyrządzić ciepłe danie, kiedy nie ma za wiele czas...
Odsłon: 83
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 210
Składniki
Z podanych składników zagnaitamy ciasto, odcinamy kawałek ciasta i wkładamy do zamrażalki. Resztę ciasta wykładamy na blachę i lekko zapiekamy.
Ubijamy pianę z 5 białek, stopniowo dodając cukier puder a na końcu mąkę ziemniaczaną.
Na lekko zapieczone ciato wykładamy śliwki i pianę na którą zcieramy ciasto z zamrażalki. Pieczemy ok 45 min w 180 stopniach. SMACZNEGO:)