Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste ciasto na szybko i smacznie!
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 50
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 251
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 50
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 251
Składniki
Ciasto: Z mąki, margaryny, proszku do pieczenia, cukru, żółtek i śmietany zarabiamy ciasto. Rozwałkowujemy i wykładamy na blaszkę o wymiarach 25/36 wyłożoną papierem do pieczenia. Umyte i odsączone porzeczki wykładamy na ciasto.
Piana: Białka ubijamy na sztywną pianę z cukrem. Pianę wykładamy na porzeczki i pieczemy do 40 minut w 180 stopniach.