Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne kruche ciasto z mrożonymi owocami i bezą zapraszam na przepis
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 27444
Schab pod pieczarkową pierzynką to prawdziwa uczta dla podniebienia, łącząca...
Odsłon: 153
Prosta sałata do obiadu. Zrobienie jej zajmie nam 15 minut. Śmietanę przypraw...
Odsłon: 177
Proste danie z nóżek drobiowych marynowanych w aromatycznych przyprawach. Kur...
Odsłon: 1161
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 27444
Schab pod pieczarkową pierzynką to prawdziwa uczta dla podniebienia, łącząca...
Odsłon: 153
Prosta sałata do obiadu. Zrobienie jej zajmie nam 15 minut. Śmietanę przypraw...
Odsłon: 177
Proste danie z nóżek drobiowych marynowanych w aromatycznych przyprawach. Kur...
Odsłon: 1161
Składniki
Z maki z proszkiem do pieczenia żóltek ,cukru margaryny zagniatam kruche ciasto które następnie dziele na 2 części większa i mniejsza ,większy kawałek ciasta wykladam na dusza blachę wyłożoną papierem do pieczenia .
Białka ubijam z odrobina soli pod koniec ubijania dodaje cukier a na końcu kisiel. Mrożone owoce wykladam na ciasto w formie wykladam na nie beze i skubie kawałki mniejszego ciasta na wierzch
Ciasto piekę w nagrzanym piekarniku na środkowej półce bez termo obiegu w 200 stopniach 40 minut gorące ciast posypuje cukrem pudrem. Po dokładne wykonanie zapraszam na film