Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jak zachwycić gości pysznym ciastem, ale przy okazji nie tracić czasu na jego przygotowanie? Sięgnijcie po przepis na "krówkę", gwarantujemy, że będziecie często do niego wracać. Ciasto jest gotowe w zaledwie 10 minut!
Jeden z najsmaczniejszych chlebów pieczonych przez naszą babcię. Mocno chrupi...
Odsłon: 126
Przepis dnia
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 1291
Jeden z najsmaczniejszych chlebów pieczonych przez naszą babcię. Mocno chrupi...
Odsłon: 126
Przepis dnia
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 1291
Składniki
Blaszkę do pieczenia wyłóż papierem. Na dnie ułóż ciasno, obok siebie krakersy.
Schłodzoną śmietankę ubij wraz z serkiem mascarpone i cukrem pudrem. Gdy składniki się połączą, wyłóż masę na krakersy i wygładź.
Na wierzch ułóż kolejną warstwę krakersów, następnie rozsmaruj na nich masę kajmakową.
Całość posyp startą gorzką czekoladą. Włóż do lodówki na minimum 1,5 godziny.