Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki krem do tortów,ciastek,muffinek
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 104
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 148
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 32
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 133
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 104
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 148
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 32
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 133
Składniki
Miekkie maslo dajemy do misy miksera i ubijamy 10-12 min. az maslo jest biale i puszyste.Nastepnie wlewamy mleczko skondensowane lekko schlodzone i mieszamy wszystko na najwyzszych obrotach.Mozna dodac barwnik.Krem jest gotowy bezposrednio po wymieszaniu.