Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto pojawia się na stole i szybko znika.
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 125
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 146
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 864
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 171
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 97
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 125
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 146
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 864
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 171
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 97
Składniki
Białka ubijamy z cukrem.Żółtka mieszamy z proszkiem i octem.Stopniowo dodajemy do piany.Mieszamy z mąką i olejem.Pieczemy 40 minut w 180C.Studzimy i przekrawamy na pół.
Jogurty mieszamy z serkiem, cukrem i śmietaną.Łączymy z namoczoną w gorącej wodzie i ostudzoną żelatyną.
Śmietanę ubijamy z cukrem.Mieszamy z ostudzoną żelatyną.
1 Biszkopt wkładamy na blachę, wykładamy masę (6 łyżek zostawiamy).Przykrywamy 2 ciastem, wykładamy masę i śmietanę.Chłodzimy kilka godzin.Posypujemy kakao.