Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Jesienne ciasto"
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 4854
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 878
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 4854
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 878
Składniki
Sucharki zmiksuj, dodaj krem, wymieszaj. Wyłóż spód tortownicy. Dynię piecz 50 minut. Zmiksuj. Galaretki rozrób w 1/2 szklanki wrzątku. Ser utrzyj z cukrem, mascarpone, purée z dyni, galaretką i żelatyną. Przełóż do tortownicy. Schłodź.
Dynię obierz, pokrój, gotuj z sokiem. Zmiksuj. Wsyp galaretki, wymieszaj. Gdy lekko stężeje, wylej na ciasto. Schłodź. Udekoruj perełkami cukrowymi.
CZAS: około godziny
<strong>Pani Ewelina Pędzikowska mieszka w Kutnie</strong>Źródło: Dobry Tydzień