Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nadziewana pierś z kurczaka to idealna propozycja na prosty obiad albo kolacj...
Odsłon: 9371
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 185
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 32
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 129
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 472
Nadziewana pierś z kurczaka to idealna propozycja na prosty obiad albo kolacj...
Odsłon: 9371
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 185
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 32
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 129
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 472
Składniki
Dno formy wylozyc biszkoptami.Gorący mus polączyc z jedną galaretką w proszku,dokladnie wymieszac(mus mozna przygotowac w domu,rozgotowując obrane jablka z cukrem),zchlodzony polozyc na biszkopty,wstawic do lodowki.Drugą galareyke rozpuscic w 1/3 ilosci przewidzianej na opakowaniu wody,ostudzic,zmieszac z bitą smietaną wylozyc na jablka.Przygotowac trzecią galaretke z polową wody a gdy zacznie sie scinac,przelozyc na ciasto udekorowac rozą z jablka.