Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne, szybkie i proste ciasto sezonowe z jabłkami papierówkami i kruszonką. Można użyć innych owoców sezonowych .
Smaczne, soczyste z chrupiącą skórką, zasmakują każdemu. W takie marynacie mo...
Odsłon: 406
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 877
W gorące dni nie można zapomnieć o piciu dużej ilości płynów. W ciągu dnia wa...
Odsłon: 120
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5161
Smaczne, soczyste z chrupiącą skórką, zasmakują każdemu. W takie marynacie mo...
Odsłon: 406
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 877
W gorące dni nie można zapomnieć o piciu dużej ilości płynów. W ciągu dnia wa...
Odsłon: 120
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5161
Składniki
Jajka ubij z cukrem na puszystą masę, dodaj olej oraz kefir. Mąkę przesiej z proszkiem, dosyp do masy jajecznej. Blachę o wymiarach 15x35 wyłóż papierem do pieczenia i wylej ciasto.
Jabłka umyj, usuń gniazda i pokrój w plasterki, ułóż na cieście. Z podanych składników zagnieść kruszonkę i posyp wierzch ciasta.
Piec około 35 minut w temperaturze 180 st. lub do suchego patyczka.