Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny i szybki deser na podwieczorek.
Znakomita propozycja na grilla dla wegetarian i wegan. Kalafior w aromatyczny...
Odsłon: 717
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 194
Znakomita propozycja na grilla dla wegetarian i wegan. Kalafior w aromatyczny...
Odsłon: 717
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 194
Składniki
Jabłka obrać pokroić w ćwiartki a następnie w plasterki. Ciasto francuskie pociąć w paski około 2 cm. Na pasku ułożyć plasterki jabłek.
Posypać lekko cynamonem , zwinąć w rulonik , wstawić do foremki z muffinek , na wierzch ułożyć żurawinę.
Piekarnik rozgrzać do 190 stopni, wstawić kwiatki i piec 20 - 30 minut. Przed podaniem posypać cukrem pudrem.