Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
łatwe, szybkie, bez tłuszczu a przede wszystkim smaczne
Nalewka z kwiatów czarnego bzu z pewnością urozmaici zimowe wieczory. Alkohol...
Odsłon: 20253
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 179
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 2300
Nalewka z kwiatów czarnego bzu z pewnością urozmaici zimowe wieczory. Alkohol...
Odsłon: 20253
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 179
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 2300
Składniki
Utrzeć jajka z cukrem do białości (mikserem), dodać mąkę. Obrać jabłka i pokroić w ósemki.
Ułożyć jabłka w posmarowanej i wysypanej bułką tortownicy i zalać ciastem. Posypać płatkami migdałowymi. Piec w temp.200 stopni C ok.35-40 min.