Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 179
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 78
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 179
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 78
Składniki
Make posiekac z tłuszcem dodac pzostałe składnikii zagnieść ciasto. wynieść do chłodu na kilka godz
ciasto rozwałkowac i wyłożyć nim dużą blache posypac odrobina bułki tartej na to wyłożyć starte jabłka posypać cukrem i cynamonem
piec w temp.180 ok 45 min (ja piekę na oko)