Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 690
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 675
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 1502
Dzisiaj polecam biszkopt prostokątny przygotowany z 8 jaj( w zależności od wi...
Odsłon: 4842
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 690
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 675
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 1502
Dzisiaj polecam biszkopt prostokątny przygotowany z 8 jaj( w zależności od wi...
Odsłon: 4842
Składniki
Miękką margarynę utrzeć z cukrem na puszystą masę. W trakcie ubijania dodawać po jednym jajku. Następnie dodać przesianą mąkę z proszkiem do pieczenia i wyrobić na gładką masę. Ciasto przełożyć do formy keksowej wyłożonej papierem do pieczenia.
Gruszki obrać ze skórki, usunąć gniazda nasienne i pokroić na ósemki. Każdy kawałek owocu obtoczyć w mące i ułożyć na cieście. Składniki na kruszonkę połączyć i wyłożyć na gruszki. Ciasto piec w piekarniku nagrzanym do 180 stopni przez 45 minut.