Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Fit deser, który przygotujecie w zaledwie parę minut :) Świetnie smakuje mocno schłodzony. Wzorowany na klasycznym tiramisu, jednak przygotowany na bazie bogatego w białko i beztłuszczowego skyru :) Podany z wiśniami i gorzkim kakao :)
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 81
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 1592
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 81
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 1592
Składniki
Kawę wystudzić. Wiśnie (mrożone) przełożyć do rondelka dodać erytrol. Gotować na wolnym ogniu, aż wiśnie lekko się rozgotują i płyn odparuje. Na dno szklanek ułożyć biszkopty namoczone w kawie, dodać warstwę skyra, przestudzone wiśnie, kolejną warstwę namoczonych biszkoptów oraz pozostały skyr. Posypać gorzkim kakao. Podawać po schłodzeniu.