Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki sposób na ulubione ciasto Polaków. Ja ostatnio jestem bardzo niecierpliwa i nam ta Chmurka bardzo smakowała.
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 43
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 735
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 89
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 210
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 43
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 735
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 89
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 210
Składniki
Szklana wysoka miska 15 cm. Galaretkę ugotować i przestudzić. Spód i boki 15cm okrągłego pojemnika wyłożyć folią, ułożyć maliny i zalać galaretką na wysokość 2 cm. Schłodzić w lodówce. Spód szklanej miski wyłożyć biszkoptami. Wyłożyć galaretkę z malinami. Schłodzoną śmietanę ubić z cukrem i fix-em. Przełożyć na galaretkę. Bezy pokruszyć i razem z migdałami posypać wierzch naszego ciasta.