Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Są to bardzo szybkie rogaliki dla niespodziewanych gości. W dodatku smaczne i chrupiące.
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 140
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 266
Receptura jest trochę skomplikowana, wymaga nieco doświadczenia, ale możecie...
Odsłon: 374
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 111
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 107
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 140
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 266
Receptura jest trochę skomplikowana, wymaga nieco doświadczenia, ale możecie...
Odsłon: 374
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 111
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 107
Składniki
· Wyciąć radełkiem trójkąty z ciasta francuskiego. · Każdy trójkąt posmarować powidłami śliwkowymi. · Zwinąć w rulonik od szerszej strony, uformować rogaliki. · Każdy rogalik posmarować po wierzchu mlekiem. · Włożyć do nagrzanego piekarnika do 200 stopni C i piec przez 10 – 12 minut. · SMACZNEGO !!! P.S. Rogaliczki dla naprawdę niespodziewanych gości !