Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Efektowna gruszka w cieście"
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 31
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 42
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 46
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 41
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 31
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 42
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 46
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 41
Składniki
Z podanych składników zagnieć kruche ciasto. Uformuj je w kulę, wstaw do lodówki na 20 minut, rozwałkuj i wylep nim foremki do babeczek. Piecz w temperaturze 200 stopni C. Gruszki umyj, obierz. obgotuj w syropie z podanych składników.
Przygotuj biszkopt: żółtka utrzyj z cukrem. Połącz z mąką i ubitym białkiem. Do każdej babeczki włóż 1–2 łyżki ciasta, a na środek gruszkę. Piecz około 15 minut w temperaturze 190 stopni C.Źródło: Show