Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne, czekoladowe kuleczki. Prosty deser bez pieczenia.
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 38
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 206
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 38
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 206
Składniki
Biszkopty zmielić na pył. Czekoladę roztopić w kąpieli wodnej. Do miski miksera wsypać 100 g zmielonych biszkoptów, cukier puder, masło i roztopioną czekoladę i zmiksować. Z powstałej masy formować kuleczki i obtaczać je w pozostałych zmielonych biszkoptach. Schłodzić w lodówce.