Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Korzystajmy z darów lata. Przygotowanie tego smakołyku uda się każdemu, nawet dziecku. Jest przepyszny.
Sałatka ze świeżymi warzywami, słodko-kwaśnym granatem i chrupiącymi falafela...
Odsłon: 43
Makaron w azjatyckim stylu z tofu i sosem z masłem orzechowym. Jest pyszny, a...
Odsłon: 56
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 47
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 75
Sałatka ze świeżymi warzywami, słodko-kwaśnym granatem i chrupiącymi falafela...
Odsłon: 43
Makaron w azjatyckim stylu z tofu i sosem z masłem orzechowym. Jest pyszny, a...
Odsłon: 56
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 47
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 75
Składniki
Kremówkę ubić na sztywno. Po koniec ubijania dodać cukier puder. Następnie po łyżce dodawać serek i ubijać nadal, ale już na niższych obrotach miksera, aż powstanie jednolity krem. Przygotować pucharki. Pokruszyć część biszkoptów. Włożyć na dno pucharków. Na to przygotowany krem, a potem wiśnie. Kolejna warstwa to znów krem. Na wierzch wiśnie i połówki biszkoptów. Można podawać.