Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Deser śmietankowy z masłem orzechowym"
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 163
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 316
Sałatka ze świeżymi warzywami, słodko-kwaśnym granatem i chrupiącymi falafela...
Odsłon: 24
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 118
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 163
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 316
Sałatka ze świeżymi warzywami, słodko-kwaśnym granatem i chrupiącymi falafela...
Odsłon: 24
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 118
Składniki
Masło orzechowe i półtorej łyżki masła utrzyj, dodając łyżkę cukru pudru i łyżkę kremówki. Ciasteczka pokrusz. Pozostałe masło stop, połącz z ciasteczkami.
Na dno 2 szklanek włóż warstwę masy ciasteczkowej, na nią krem orzechowy, wsyp resztę ciasteczek. Resztę kremówki i cukru pudru ubij, wyłóż na deser. Udekoruj.Źródło: Chwila dla Ciebie