Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 10118
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 249
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 10118
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 249
Składniki
Ciasto rozkładamy na stolnicy, smarujemy kremem czekoladowym i posypujemy orzechami.Zwijamy wzdłuż dłuższego boku, ale tylko do połowy. Powstałe w ten sposób dwa ruloniki smarujemy na złączeniu wodą, żeby się skleiły, a następnie kroimy w plastry .
Plastry układamy na blasze (możemy je lekko spłaszczyć dłonią oraz posypać cukrem). Pieczemy w temperaturze 220 stopni przez 10-15 min.