Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Niezwykle szybkie, puszyste i wilgotne ciasto pachnące czekoladą i bananami . Idealne na przyjęcia na świeżym powietrzu napewno każdy chętnie sięgnie po kawałek na przyjęciu grillowym .Gorąco polecam.
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 494
Domowy kompot z rabarbaru - jak u babci. Prosty i sprawdzony przepis na kompo...
Odsłon: 73
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 149
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 494
Domowy kompot z rabarbaru - jak u babci. Prosty i sprawdzony przepis na kompo...
Odsłon: 73
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 149
Składniki
Czekoladę i banany pokrój w kostkę
Jajka ubij z cukrem i cukrem waniliowym na puszystą masę dodaj olej dodaj zsiadłe mleko i wymieszaj już ręcznie nie mikserem na koniec dosyp mąkę z proszkiem do pieczenia połącz składniki.Wsyp do ciasta czekoladę i banany.Delikatnie wymieszaj .Ciasto przelej do keksówki o wymiarach 16x36 i piec około 35 minut lub do suchego patyczka w temperaturze 180st.Po wystudzeniu posyp cukrem pudrem.