Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne czekoladki w wybranym przez ciebie ksztalcie.
Doprawione odrobiną mięty!
Odsłon: 23
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 208
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 188
Doprawione odrobiną mięty!
Odsłon: 23
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 208
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 188
Składniki
Łamiesz wybraną przez ciebie czekoladę (mleczną gorzką lub białą). Kawałki czekolady wrzucasz do małego garnka. Później kładziesz garnek na palnik na kuchence, włączasz go (palnik) i czekasz aż wszystkie kawałki czekolady się roztopią.
Gdy wszystkie kawałki czekolady się roztopiły wlewasz roztopioną czekoladę to foremek na lód. Foremki mogą mieć różne kształty. Gdy wszystkie foremki są pełne wsadzasz je do lodówki i czekasz aż czekoladki stwardnieją. Smacznego!