Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 114
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 118
Polecam.
Odsłon: 201
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 114
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 118
Polecam.
Odsłon: 201
Składniki
biszkopt(każdy ma swój wypróbowany) kroimy na trzy części .
MASA: cukier puder,jajka,margarynę ucieramy wodę z sokiem zagotować i dodać rozpuszczoną mąkę w niewielkiej ilości wody-zagotować gorące dodać do utartej masy,wymieszać gorącą masą smarujemy części biszkoptu,górę też smarujemy i posypujemy kokosem lub czekoladą