Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybkie i smaczne ciasteczka.
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 4459
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 849
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 4459
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 849
Składniki
Wykonanie: Masło rozpuścić w rondelku, a następnie zdjąć z ognia i wystudzić. Ciasto rozłożyć na stolnicy, posmarować je masłem z pomocą pędzelka, posypać cukrem i cynamonem. Zwinąć dosyć ciasno w rulon, i pociąć ostrym nożem w plastry o grubości 1 cm. Blachę z wyposażenia piekarnika wyłożyć papierem do pieczenia, ułożyć ślimaczki z zachowaniem kilkucentymetrowych odległości. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 200 stopni i piec około 25 minut. Po upieczeniu ostudzić i oprószyć cukrem pudrem.