Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto będzie super smakowało na święta.
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 51
Przepis dnia
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 1540
Tradycyjny przepis na delikatną gotowaną w całości białą kapustę. Dodatek aut...
Odsłon: 56
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 51
Przepis dnia
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 1540
Tradycyjny przepis na delikatną gotowaną w całości białą kapustę. Dodatek aut...
Odsłon: 56
Składniki
Wykonanie: Banany obrać, pokroić na połówki, ułożyć na dnie tortownicy wysmarowanej tłuszczem. Mąkę wymieszać z solą i cukrem, wbijać po jednym jajku i ucierać, dodać śmietankę, mleko, ucierać aż powstanie gładkie ciasto. Zalać banany w tortownicy i piec w temperaturze 180 stopni przez 40-45 minut. Przed podaniem ciasta posypać cukrem pudrem.