Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam przepis na ciemne ciasto pod ser, można przygotować go wcześniej i zamrozić a przed świętami zrobić masę serową wyjąc ciasto z zamrażarki i sernik gotowy. To jest świetna promocja ponieważ czasami brakuje nam czasu przed świętami a w taki sposób możemy go trochę zaoszczędzić.
Makaron z mięsem mielonym i fasolą to ciekawe urozmaicenie, które nie wymaga...
Odsłon: 88
To smaczny, tradycyjny polski obiad. Gołąbki najlepiej smakują w towarzystwi...
Odsłon: 79
Mocno czekoladowe ciasteczka, chrupiące, ale i puszyste i delikatne. Są prost...
Odsłon: 129
Makaron z mięsem mielonym i fasolą to ciekawe urozmaicenie, które nie wymaga...
Odsłon: 88
To smaczny, tradycyjny polski obiad. Gołąbki najlepiej smakują w towarzystwi...
Odsłon: 79
Mocno czekoladowe ciasteczka, chrupiące, ale i puszyste i delikatne. Są prost...
Odsłon: 129
Składniki
Mąkę, proszek do pieczenia, kakao i cukier puder przesiej do miski. Dodaj żółtka, masło i śmietanę.
Z podanych składników zagnieść ciasto, podziel na pół i zamróź.
Ciasto możesz wykorzystać po kilku godzinach po schłodzeniu, lub przechowywać w zamrażalce kilka dni. Polecam.