Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne kruche ciasto z truskawkami i kruszonką
"Boczniaki z Tagliatelle" to połączenie delikatnych grzybów boczniaków z krem...
Odsłon: 24
Do tej pory przygotowywałam ceviche według klasycznych peruwiańskich przepisó...
Odsłon: 48
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 161
Polecam.
Odsłon: 134
"Boczniaki z Tagliatelle" to połączenie delikatnych grzybów boczniaków z krem...
Odsłon: 24
Do tej pory przygotowywałam ceviche według klasycznych peruwiańskich przepisó...
Odsłon: 48
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 161
Polecam.
Odsłon: 134
Składniki
Z podanych składników zagnieść ciasto.Rozwałkuj i wyłóż do blachy wyłożonej papierem do pieczenia o wymiarach 35c24 ciasto posmaruj białkiem.Na cieście ułóż owoce.
Margarynę rozpuść i wystudź dodaj pozostałe składniki i zgnieść kruszonkę,posyp na wierzch na owocach.Ciasto piecz około 35 minut w temperaturze 180 st