Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
ciasto latwe do wykonania, tanie, i mozna go zrobic ze wszyskich owocow sezonowych
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 123
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 180
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 56
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 143
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 123
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 180
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 56
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 143
Składniki
zagniesc wszystkie skadniki, bardzo krotko wyrobic, rozwalkowac , rozlozyc na papierze do pieczenia na duzej blasze. Pokrojony rabarbar rozlozyc na rozwalkowane ciasto, mozna lekko posypac cynamonem. piec w temp.190°- 30 min. 3 bialka ubic z 150 g cukru na sztywna piane rozsmarowac na podpieczone ciasto, zapiec jeszcze 15-20 min. w temp. 175°. mozna zrobic kruszonke w zamian bezy.