Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste w przygotowaniu na różne okazje ciasto bez pieczenia
Do tej pory przygotowywałam ceviche według klasycznych peruwiańskich przepisó...
Odsłon: 25
Proste danie z piekarnika -pałki z kurczaka pieczone z ziemniakami i młodą ka...
Odsłon: 265
Kołduny tyszkiewiczowskie to wyjątkowe danie, które pochodzi z książki kuchar...
Odsłon: 1187
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 116
Do tej pory przygotowywałam ceviche według klasycznych peruwiańskich przepisó...
Odsłon: 25
Proste danie z piekarnika -pałki z kurczaka pieczone z ziemniakami i młodą ka...
Odsłon: 265
Kołduny tyszkiewiczowskie to wyjątkowe danie, które pochodzi z książki kuchar...
Odsłon: 1187
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 116
Składniki
Blaszkę do pieczenia wyłożyć papierem do pieczenia. Ułożyć warstwę herbatników 20 szt. Sernik przygotować zgodnie z przepisem na opakowaniu, wyłożyć na herbatniki, przykryć warstwą herbatników.
Maliny umyć . 2 galaretki malinowe rozpuścić w 2 szklankach gorącej gotowanej wody, pozostawić do stężenia. Gdy zaczną tężeć wymieszać z malinami i wyłożyć na ciasto.
Galaretkę przezroczystą rozpuścić w 1/2 szklanki gorącej gotowanej wody. Mango obrać usunąć pestkę , zblendować. Wymieszać z galaretką, wyłożyć na ciasto.
Migdały podprażyć na patelni, posypać po cieście.
Schłodzić 4 godziny w lodówce, pokroić na porcje.